مکزیک- مهاجرت – ویزا و اقامت0

معرفی دانشگاههای مکزیک

تحصیلات عالی در مکزیک به شکل مشابهی برای دانشگاه های اروپا و ایالات متحده با دوره های لیسانس به پایان رسیده است در حالی که دو سال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ( Maestría ) و سه سال دوره دکترا (دکترا) است. سیستم آموزش عالی کشور به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان در اولین نسخه سیستم رتبه بندی سیستم آموزش عالی در QS قرار داشت و رتبه 33 را دارد. به لحاظ منطقه ای، مکزیک یک بخش عمده از دانشگاههای برتر آمریکای لاتین را تشکیل میدهد. در حدود 65 دانشگاه مکزیک در رتبه بندی دانشگاه QA دانشگاه آمریکای لاتین 2018 قرار دارد که ...

شرایط دریافت ویزای مکزیک

  ویزای مکزیک لازمه ورود به این کشور زیبا می باشد . جهت سفر به مکزیک داشتن ویزای توریستی مکزیک الزامی می باشد . شخص مسافر و یا نماینده وی (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود . اکثر کسانی که می‌خواهند به مکزیک سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای مکزیک را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:   چطور به مکزیک سفر کنم؟ برای کار چطوری ویزا بگیرم؟ ویزای توریستی مکزیک چقدر زمان می‌برد؟ شرایط مهاجرت به مکزیک چیست؟ در انتهای ...

اعزام دانشجو و تحصیل در مکزیک

مکزیک در شمال آمریکا قرار دارد، این کشور هم مرز تگزاس، مکزیک جدید، کالیفرنیا و آریزونا می باشد. کشور مکزیک واقعا یک کشور آمریکای لاتینی می باشد که فرهنگ و مردمان منحصر به فردی را در خود جای داده است. تصاویر کلیشه ای از اسپانیایی ها، نان ساجی و … همگی تاریخ و فرهنگ این کشور را به تصویر می کشند. خرابه های قدیمی بسیار، کلیساهای مستعمره و غذاهای لذیذی در این کشور یافت می شوند از دیگر جاذبه های مکزیک به حساب خواهند آمد. ناگفته نماند که فرهنگ کشور مکزیک با دنیای قدیمی و ...