ژاپن- مهاجرت – ویزا و اقامت0

تحصیل در کشور ژاپن

تحصیل در ژاپن
دلایل زیادی جهت " تحصیل در کشور ژاپن " وجود دارد. اولین و مهمترین آنها تجربه فرهنگی می باشد، فرهنگ غنی ژاپن و آموزش زبان ژاپنی، همه ساله دانشجویان زیادی را از سرتاسر جهان به خود جلب می کند. ژاپن همچنین کشور شرکت های صاحب تکنولوژی پیشرفته همانند Sony, Nikon, Canon, Hitachi, Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissanمی باشد که  فرصت های شغلی زیای را برای دانشجویان خارجی فراهم می کند. پس تجربه فرهنگی و تکنولوژیکی، می توانند از دلایل تحصیل در ژاپن می باشد. علاوه بر این تجارب شخصی، تحصیل در ژاپن می تواند به اخذ اقامت ...

کار در ژاپن

کار در ژاپن
کار در ژاپن از قدیم الایام بین ایرانیان طرفدار بسیاری داشته است. در یک برهه زمانی اکثر قریب به اتفاق عزیزانی که از ایران قصد مهاجرت کاری به کشورهای دیگر را داشتند به کار در ژاپن می اندیشیدند. در حال حاضر به علل گوناگون این کشور دیگر مانند قبل برای اتباع ایران جذابیت گذشته را ندارد اما با این حال ممکن است هنوز نیز افرادی برای کار به این کشور بیاندیشند و ممکن است مانند قبل، شرایط کار در کشور ژاپن مساعد باشد لذا از شما عزیزان درخواست می نماییم تا در ادامه این مقاله ...

مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار

مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار، تحت شرایط خاصی برای افراد متخصص خارجی انجام می شود. اگر فردی می خواهد در کشور ژاپنزندگی کند، لازم است ویزایی را که برای فعالیت های مورد نظرش در کشور ژاپن مناسب باشد اخذ نماید. برای ورود به کشور ژاپن، ۲۷ نوع ویزا وجود دارد و الزامات و فعالیت های مجاز برای هر یک از این ویزاها در کشور ژاپن، متفاوت است. این ۲۷ ویزای کشور ژاپن را می توان به ۳ گروه اصلی تقسیم کرد: ویزای کار کشور ژاپن: کسانی که پیشنهاد کاری از کشور ژاپن دارند، می توانند ...

شرایط تحصیل در ژاپن

  دوره های تحصیل در ژاپن شامل : 1. کاردانی که دو سال طول می کشد و دانشجو باید 62 واحد را پاس کند 2. لیسانس که شامل 4 سال تحصیل می باشد و 124 واحد را دانشجو باید پاس کند و امکان ورود به این مقطع بعد از دوره ی کاردانی نیز وجود دارد 3. دوره فوق لیسانس که شامل 2 سال تحصیل می باشد و دانشجو علاوه بر دلشتن مدرک لیسانس باید در آزمون ورودی نیز موفق شود واین دوره نیز شامل 30 واحد می شود ودر پایان این دوره فرد باید تز تحقیقاتی ...

اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج

آیاقصد ازدواج با یک تبعه ژاپنی و اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را دارید؟ آیا میخواهید شرایط اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید؟ آیا میخواهید راجع به قوانین ازدواج ژاپن بدانید ، اگر میخواهید راههای اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید و اگر میخواهید در مورد مدارک لازم جهت اقامت ژاپن از طریق ازدواج اطلاعاتی را کسب نمایید و به دنبال بدست آوردن جواب این سوالات هستید ، می توانید این مقاله را مطالعه نمایید. شرایط و راه های اقدام به  اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج ...