ژاپن- مهاجرت – ویزا و اقامت0

مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار

مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار، تحت شرایط خاصی برای افراد متخصص خارجی انجام می شود. اگر فردی می خواهد در کشور ژاپنزندگی کند، لازم است ویزایی را که برای فعالیت های مورد نظرش در کشور ژاپن مناسب باشد اخذ نماید. برای ورود به کشور ژاپن، ۲۷ نوع ویزا وجود دارد و الزامات و فعالیت های مجاز برای هر یک از این ویزاها در کشور ژاپن، متفاوت است. این ۲۷ ویزای کشور ژاپن را می توان به ۳ گروه اصلی تقسیم کرد: ویزای کار کشور ژاپن: کسانی که پیشنهاد کاری از کشور ژاپن دارند، می توانند ...

شرایط تحصیل در ژاپن

  دوره های تحصیل در ژاپن شامل : 1. کاردانی که دو سال طول می کشد و دانشجو باید 62 واحد را پاس کند 2. لیسانس که شامل 4 سال تحصیل می باشد و 124 واحد را دانشجو باید پاس کند و امکان ورود به این مقطع بعد از دوره ی کاردانی نیز وجود دارد 3. دوره فوق لیسانس که شامل 2 سال تحصیل می باشد و دانشجو علاوه بر دلشتن مدرک لیسانس باید در آزمون ورودی نیز موفق شود واین دوره نیز شامل 30 واحد می شود ودر پایان این دوره فرد باید تز تحقیقاتی ...

اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج

آیاقصد ازدواج با یک تبعه ژاپنی و اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را دارید؟ آیا میخواهید شرایط اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید؟ آیا میخواهید راجع به قوانین ازدواج ژاپن بدانید ، اگر میخواهید راههای اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید و اگر میخواهید در مورد مدارک لازم جهت اقامت ژاپن از طریق ازدواج اطلاعاتی را کسب نمایید و به دنبال بدست آوردن جواب این سوالات هستید ، می توانید این مقاله را مطالعه نمایید. شرایط و راه های اقدام به  اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج ...