مشاوره رایگان
آدرس دفتر

آدرس : تهران خیابان ميرداماد ميدان مادر - خیابان سنجابي پلاك بيست طبقه سه واحد نه

تلفن : 26705356-021 ده خط ویژه

کانال تلگرام ما
دانلود سریع
آخرین دیدگاه ها
  • sex toys for men:

    Here are some of the sites we advise for our visitors...

  • gay male using toys:

    Sites of interest we've a link to...

  • YtMp3:

    here are some links to internet sites that we link to because we feel they are w...

  • تاریخ ارسال: 15 نوامبر 2018 دیدگاه ها 0 نویسنده : admin دسته بندی : انگلستان
    ویزای توریستی انگلستان

     

    انگلیس کشوریست که در شمال غربی اروپا واقع شده است و بخش جنوبی بریتانیای کبیر می باشد. در سال های اخیر این کشور طبق رای گیری که انجام شد تصمیم به جدایی از اتحادیه اروپا گرفت و مدتی ست که از این اتحادیه خارج شده است. واحد پول این کشور پوند می باشد که یکی از با ارزش ترین واحد های پول محسوب می شود. سفارت انگلیس لیستی از کشورها را ارائه داده است که در صورتی که شهروندان این کشورها قصد سفری توریستی به انگلیس را دارند، می بایست ویزای توریستی این کشور را دریافت نمایند و ایران نیز جزو این کشورها می باشد. با توجه به تمایل متقاضیان جهت کسب اطلاعات دقیق در زمینه ی ویزای توریستی انگلستان، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این مقاله را جهت پاسخگویی به سوالات شما در این زمینه ارائه کرده است. امیدواریم با مطالعه این مقاله بتوانید خود برای ویزای توریستی انگلستان اقدام نمایید.

    شرایط و مراحل درخواست ویزای توریستی انگلیس

    در حال حاضر بخش اعظم پروسه ی درخواست ویزای توریستی به صورت آنلاین انجام می شود. در ادامه ی مقاله به تفصیل در مورد مراحل درخواست ویزای توریستی ارائه شده است:

    ابتدا به سایت رسمی مهاجرتی انگلستان مراجعه نمایید.

    سپس زبان مورد نظر، کشور مبدا، نوع ویزایی که می خواهید برای آن اقدام نمایید و نزدیک ترین سفارت درخواست ویزا را انتخاب نمایید.

    در مرحله ی بعدی با استفاده از ایمیل و پسوورد شخصی می توانید عضو وبسایت شده و برای دفعات بعدی از همین آدرس ایمیل و پشوورد استفاده خواهید نمود.

    اپلیکیشن فرم مربوط به ویزای مورد نظر را انتخاب نموده و پر نمایید.

    پس از اتمام پر کردن فرم آنرا می بایست امضا نمایید.

    هزینه ی درخواست ویزا را می بایست در این مرحله پرداخت نمایید. این پرداخت از طریق ویزا کارت، مستر کارت و یا از طریق صرافی امکانپذیر خواهد بود.

    حال می توانید اپلیکیشن خود را سابمیت نمایید.

    پس از سابمیت کردن اپلیکیشن تان می بایست آنرا دانلود کرد و پرینت بگیرید.

    حال با توجه به مدارکی و در دست داشتن فرم اپلیکیشن پر شده می توانید باز هم به روش آنلاین از نزدیک ترین سفارت این کشور درخواست وقت مصاحبه برای ویزای توریستی نمایید.

    پس از اعلام وقت از طرف سفارت، می بایست در همان زمان به سفارت مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید. (پاسپورت، ویزا، مدارک مورد نیاز که در ادامه ذکر خواهد شد.) در هنگام مراجعه به سفارت پروسه ی بایومتریک( انگشت نگاری ) نیز انجام خواهد پذیرفت.

    پس از بررسی مدارک شما از سوی سفارت، در صورتی که ویزا برای شما صادر شود می توانید برای پیکاپ ویزا اقدام نمایید.

    در زیر یک سری اطلاعات مورد نیاز جهت پر کردن فرم اپلیکیشن ویزا آورده شده است:

    تاریخ سفر به کشور انگلستان

    آدرس و شماره تلفن هتل و یا محل اقامت شخص درخواست دهنده در مدت زمانی که در این کشور حضور دارد.

    اظهار هزینه ی برآورد شده برای طول مدت سفر متقاضی

    آدرس منزل کنونی شخص و اینکه چه مدت زمانیست در این منزل مشغول به زندگی می باشد.

    اسامی والدین متقاضی و تاریخ تولد آنها

    میزان درآمد سالانه ی فرد درخواست دهنده ی ویزا

    سابقه ی سفر شخص در طول ده سال گذشته

    اطلاعات محل کار متقاضی از جمله شماره تلفن و آدرس

    هم چنین در اینجا لیست مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت آورده شده است:

    فرم اپلیکیشن درخواست ویزای پر شده همراه با GWF Number

    یک قطعه عکس پاسپورتی

    مدارکی دال بر اینکه شخص در کشور خویش مشغول به کار است؛

    اگر کارمند شرکت یا سازمانی هستید، نامه ی سابقه کار از کارفرما دریافت کنید.

    اگر خود اشتغال هستید، مدرکی که نوع و شرایط بیزینس شما را اثبات می کند ارائه دهید.

    اگر دانشجو هستید، نامه ی اشتغال به تحصیل از دانشگاه دریافت نمایید.

    نامه ی تمکن مالی( بهتر است میزان تمکن مالی شخص از تاریخ شش ماه قبل از درخواست ویزا ارائه شود.)

    بلیط رفت و برگشت

    فرم مربوط به رزرو هتل مد نظر جهت اقامت در انگلستان

    اگر از کشور دومی اقدام می کنید باید سندی که نشان دهد در آن کشور اقامت دائم دارید را ارائه دهید. مانند کارت اقامت دائم.

    هزینه ی درخواست ویزای توریستی انگلستان

    در حال حاضر اپلیکیشن فی و یا همان هزینه ی درخواست ویزا برای کشور انگلستان 89 یورو می باشد.

    آیا لغو درخواست ویزا از سوی متقاضی امکانپذیر است؟

    در برخی شرایط اضطراری ممکن است فرد درخواست دهنده از اقدام جهت دریافت ویزا منصرف شود. به عنوان مثال در  برخی مواقع افراد از ترس رد شدن درخواست ویزا، تصمیم به لغو درخواستشان می نمایند.

    خوشبختانه در اینگونه موارد شخص می تواند درخواست خود را لغو نماید. برای این منظور بخشی در سایت مهاجرتی کانادا وجود دارد که میتوان برای لغو درخواست ویزا، فرمی را پر کرده و آنرا سابمیت کرد. پس از گذشت مدت زمان تعریف شده در وبسایت اپلیکیشن شخص اصطلاحا Withdraw خواهد شد.

    کلام آخر

    امیدواریم با مطالعه ی این مقاله اطلاعات کافی در زمینه ی ویزای توریستی انگلستان کسب کرده باشید. مدت زمان این ویزا معمولا بین 30 تا 90 روز می باشد و لازم به ذکر است که این مدت زمان اغلب موارد قابل تمدید نخواهد بود و در صورتی که شخص پس از ورود به این کشور مایل است برای مدت زمانی بیش تر از تاریخی که ویزای او اعتبار دارد، در انگلستان اقامت داشته باشد، می بایست قبل از اتمام تاریخ اعتبار ویزا کشور انگلستان را ترک کرده و مجددا از کشور خود برای دریافت ویزای توریستی آن درخواست دهند. در سال های اخیر  متاسفانه اخذ ویزای توریستی انگلستان برای ایرانیان کمی دشوار شده است و پیشنهاد می کنیم در صورتی که مایل به اخذ این ویزا هستید سابقه ی سفر خود را بهبود بخشید و نامه ی تمکن مالی قابل قبولی را ارئه دهید. گاها داشتن دعوتنامه ی معتبر از سوی شخص یا موسسه ای که به صورت قانونی در انگلستان هستند نیز شانس دریافت ویزای توریستی را افزایش می دهد. در صورتی که مایل به دریافت مشاوره ی رایگان در زمینه ی امور مهاجرتی هستید می توانید با کارشناسان ارشد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

     

     

     

     

     

     

     

    هنوز امتیازی داده‌نشده.
    منتظر بمانید ...