مشاوره رایگان
آدرس دفتر

آدرس : تهران خیابان ميرداماد ميدان مادر - خیابان سنجابي پلاك بيست طبقه سه واحد نه

تلفن : 26705356-021 ده خط ویژه

کانال تلگرام ما
دانلود سریع
آخرین دیدگاه ها
  • southbury ct plumbers:

    that is the end of this report. Here you will uncover some web sites that we con...

  • water heater waterbury:

    Every as soon as in a although we select blogs that we study. Listed below are t...

  • waterbury ct plumbers:

    Sites of interest we've a link to...

  • تاریخ ارسال: 19 فوریه 2019 دیدگاه ها 0 نویسنده : admin دسته بندی : فرانسه
    مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان

    مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان

    مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان”  از جمله مهاجرتهای پرتقاضای چند سال اخیر در ایران می باشد.

    از آنجایی که تحصیل در کالج زبان، از نوع تحصیل کوتاه مدت یا فشرده است، این دوره تحصیل در فرانسه متفاوت از دوره های دانشگاهی است.

    به عبارتی، می توان گفت که مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان تابع شرایط خاص خود می باشد که در این مقاله به بررسی آن می پردازیم.

    از امتیازات ادامه تحصیل به زبان فرانسه می توان به تحصیل رایگان در کشور فرانسه و پذیرش در دانشگاه های این کشور بدون مدرک زبان اشاره کرد.
    دانشجویانی  که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان را دارند، هم با ویزای شنگن و ویزای تحصیلی فرانسه و هم با قوانین مهاجرت فرانسه سروکار دارند.

    ما در این مقاله در راستای ” مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان”، شما را در جریان جزییات و شرایط این نوع مهاجرت قرار می دهیم.

    در صورت تمایل برای اخذ اطلاعات بیشتر، می توانید با کارشناسان باتجربه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره های لازم را انجام دهید.

     

    ضرورت تحصیل در کالج زبان

    یکی از الزامات پذیرش دانشگاه های فرانسه و تحصیل رایگان در این کشور، داشتن مدرک زبان فرانسوی است.

    پیش از پذیرش در دانشگاه های فرانسه و درخواست ویزای تحصیلی فرانسه، لازم است که شما دوره های زبان فرانسوی را پاس کرده و نمره قبولی را در آزمون های TCF و TEF دریافت کنید.

    این دوره ها برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه جزو ضروریات بوده و دانشجو بایست که با خواندن کتابهایی نظیر   Alter ego 2,1 جهت آزمون آماده شود. حداقل نمره قبولی در این آزمون B 1 می باشد.

     

    آموزش در کالج زبان

    دوره های آموزشی مختلفی در کالج های زبان فرانسه و در شهرهای مختلف فرانسه به متقاضیان ارایه می شود:

    • دوره های فرانسوی عمومی (352 دوره).
    • دوره های فرانسوی نوجوانان (68 دوره).
    • دوره های آمادگی تست زبان فرانسوی (199 دوره )
    • دوره های زبان فرانسوی بیزینس (16 دوره)
    • دوره های زبان فرانسه حرفه ای(112 دوره)
    • دوره های تربیت دبیری (8 دوره)
    • دوره های فرانسوی کار و تحصیل (3 دوره).
    • دوره های زبان فرانسوی تخصصی (235 دوره).
    • برنامه های دانشگاه (2 دوره).

    این دوره ها، نهایتا با اخذ آزمون تعیین سطح CEFR، وبا توجه به نمره کسب شده (A1,A2,B1,B2,C1,C2)، به اعطای مدرک زبان به متقاضیان منتهی می گردد.

    این دوره های آموزشی به هدف شما از تحصیل در کالج و شرایط سنی و تحصیلی تان بستگی دارد.

     

    مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان

    مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان در واقع از نوع مهاجرت تحصیلی می باشد.

    پس بنابرین این نوع مهاجرت شرایط و نیازمندی های خاصی دارد که بایست تامین شود.

    یکی از این شرایط، اخذ ویزای شنگن یا ویزای تحصیلی فرانسه، بسته به مدت دوره تحصیلی تان است.

    پس، اگر شما قصد تحصیل در اروپا (فرانسه) را به مدت 90 روز یا کمتر دارید، شما ناگزیرید که ویزای شنگن کوتاه مدت درخواست دهید.

    اما اگر شما قصد تحصیل بیش از 90 روز تا 1 سال را داشته باشید، شما نیازمند ویزای تحصیلی فرانسه هستید.

    کالج زبان تاییدیه پذیرش را برای ساپورت درخواست ویزای تحصیلی فرانسه و یا ویزای شنگن ارسال خواهد کرد.

     

    پروسه مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان

    در حقیقت، فرآیند مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان شامل مراحل چندی است که  مرحله به مرحله تا مهاجرت نهایی به فرانسه پیموده می شود .

    مرحله اول، درخواست پذیرش از کالج زبان می باشد.

    مرحله دوم، اخذ تاییدیه پذیرش از کالج جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و یا ویزای شنگن می باشد.

    مرحله سوم، که مرحله پایانی محسوب می شود، مهاجرت به فرانسه است.

     

    مرحله1- درخواست پذیرش

    این مرحله در واقع مرحله ابتدایی مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان می باشد.

    شما در این مرحله علاوه بر تکمیل فرم آنلاین پذیرش، مدارک زیر را هم جهت تحویل به نزدیکترین کنسولگری یا سفارت فرانسه تهیه می کنید:

    • CV یا رزومه کامل.
    • انگیزه نامه یا Latter of motivation.
    • کلیه مدارک تحصیلی.
    • مدارک زبان فرانسوی TCF، DELF و DALF.
    • بیمه سلامت.

     

    مرحله 2- اخذ ویزا.

    اما سوالی که شاید برایتان مطرح شود این است که پس از پذیرش کالج کدام نوع ویزا برای ما لازم است؟

    پس از اخذ پذیرش، کالج زبان به شما نامه پذیرشی را ارسال خواهد کرد.

    شما مدارک لازمه را به همراه نامه پذیرش به سفارت فرانسه جهت اخذ ویزاهای تحصیلی فرانسه و یا ویزای شنگن تحویل می دهید.

     

    مرحله 3- مهاجرت به فرانسه

    دانشجویان خارجی برای دوره کمتر از 12 هفته، لازم است که درخواست ویزای شنگن بکنند. اما برای دوره های طولانی تر از 12 هفته، بسته به سیاست محلی هر کشور،  دانشجویان لازم است که یا ویزای اقامت- کوتاه یا ویزای تحصیلی درخواست کنند.

    پس از اخذ ویزای تان، شما جهت گذراندن دوره کالج زبان، به راحتی می توانید راهی فرانسه شوید.

    ویزای تحصیلی زبان فرانسوی

    ویزا جهت تحصیل زبان فرانسوی در کالج زبان چیست؟

    اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، دغدغه همه دانشجویان خارجی می باشد، چه آنهایی که در یک کشور فرانسوی زبان مقیم بودند و چه آنهایی که به آموزش FLE در کشورشان دسترسی داشتند.

    اکنون، برای دانشجویان خارجی اخذ ویزا جهت تحصیل زبان فرانسوی در فرانسه بدون ضرورت داشتن یک پروژه تحصیلی در پایان دوره FLE اشان امکانپذیر است.

    شرایط ویزای تحصیلی برای تحصیل در کالج زبان چیست؟

    اخذ ویزای کوتاه یا بلند مدت،  بدون پیش شرط تحمیل مینیمم ساعات یا سطح آموزش می باشد.

    اما  تنها شرط اخذ ویزای تحصیلی این است که بایستی آموزش تنها فعالیت اصلی مجاب کننده اقامت در فرانسه باشد.

    آموزش بایست که به اخذ مدرک آکادمیک یا حرفه ای منتهی شود اما ضرورتا لازم نیست که حتما یک دوره دیپلم باشد.

     

    ویزای اقامت – کوتاه شنگن

    اگر شما قصد تحصیل در اروپا و فرانسه را برای مدت زمان کمتر از 90 روز را دارید، پس شما ویزای شنگن بایست درخواست دهید.  ویزای شنگن مخصوص مهاجرت به فرانسه از طریق کالج می باشد.

    مدارک و شرایط لازم برای درخواست ویزای شنگن عبارت است از :

    • پاسپورت.
    • صورت حساب بانکی (برای سه ماهه آخر).
    • مدارک موید تمکن مالی.
    • مدرک وضعیت (دانشجو، کارمند و غیره).
    • مدرک اقامت در اروپا/ فرانسه.
    • بیمه سلامت مسافرتی ( با پوشش حداقلی 30000 EURO

     

     ویزای تحصیلی اقامت- طولانی فرانسه

    برای درخواست ویزای تحصیلی فرانسه، شما بایست که در یک دوره فشرده (با بیش از 20 ساعت در هفته) به مدت بیش از 3 ماه ثبت نام کنید.

    هزینه درخواست این ویزا 60EURO می باشد، این ویزا مخصوص تحصیل در دانشگاه های فرانسه می باشد.

    برای دوره های بلند مدت بیش از 90 روز، لازم است که دانشجویان ویزای اقامت- طولانی (Visa de Long Séjour) درخواست دهند.

    مدارک لازم برای درخواست های ویزا

    هر فرد متقاضی لازم است که مدارک زیر را به نزدیکترین کنسولگری فر انسه تحویل دهد:

    • فرم درخواست اقامت- طولانی ( برای مدت بیش از 90 روز).
    • دو قطعه عکس متناسب با پاسپورت.
    • کپی پاسپورت.
    • پرینت شماره شناسایی CampusFrance تان.
    • نامه پذیرش رسمی از دانشگاه.
    • نامه پوشش توضیح دهنده پروژه تحصیلی و CV.
    • مدرک تمکن مالی.
    • بیمه پزشکی با پوشش کامل در فرانسه.
    • کپی از بلیط هواپیمای یکسره یا دوسره فرانسه.
    • فرم OFII
    • مدرک اقامت در کشور فرانسه همانند اجاره نامه، قبض آب و برق و تلفن و غیره.

    مزایای تحصیل در کالج فرانسوی

    • پذیرش بدون نیاز به مدرک دانشگاهی .
    • امکان پذیرش در دانشگاه های فرانسه بدون نیاز به مدرک زبان.
    • دریافت ویزای شنگن و بهره مندی از مزایای کار و زندگی در این حوزه اروپایی.
    • فرآیند تحصیل سریع و آسان.
    • امکان اخذ ویزای همراه ( اعضای خانواده).
    • زندگی و تحصیل با هزینه مقرون به صرفه در دوره های کالج.
    • ادامه تحصیل رایگان در دانشگاه های فرانسه.
    • فراهم شدن امکان کار پاره وقت.

     

    توصیه کارشناسی

    روند موفقیت آمیز مهاجرت به فرانسه از طریق کالج زبان، با سه مرحله درخواست پذیرش در کالج زبان، اخذ ویزای تحصیلی/ یا شنگن، مهاجرت به فرانسه انجام می شود.

    از آنجایی که دوره های کالج دوره های فشرده ای محسوب می شوند، در مرحله اخذ ویزای فرانسه، شما نیازمند اخذ ویزای شنگن هستید.

    موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت از پرسایقه ترین و موفق ترین موسسات حقوقی در ایران می باشد که با بهره گیری از بهترین کارشناسان مهاجرتی و حقوقی، حاضر به ارایه خدمات مشاوره ای به شما می باشد.

    هنوز امتیازی داده‌نشده.
    منتظر بمانید ...